Over appealing

Appealing (voorheen Stars Webdesign) is een veelzijdige onderneming in Venray die zich richt op bedrijven en particulieren in en buiten regio Venray.

Of het nu gaat om een website met een mooi design en actuele inhoud, een app voor uw bedrijfsevent of welke bedrijfsprocessen vereenvoudigt, Social Media advies of integratie op Google optimalisatie; appealing heeft het allemaal in huis. 

Door gebruik te maken van ons eigen Content Management System (CMS), kan de inhoud van uw website en/of app vanuit elke (werk)plek met internet eenvoudig bijgewerkt worden. Dit StarSystem is op een unieke manier opgezet waardoor het niet uitmaakt of u uw website wilt bewerken vanaf uw PC, uw iPad of uw iPhone.

 

Naast collega's zijn de beide eigenaren ook vrienden en oud-studiegenoten. Beide hebben we al jarenlang affiniteit met ICT, en vanaf 2005 hoort het ontwerpen en ontwikkelen van websites ook tot ons werkgebied. Vanaf 2009 kwamen hier SEO en Social Media bij en sinds Maart 2011 mag appealing zich ook appdeveloper noemen.

Ons uitgebreide portfolio bevat klanten als:

fairfoodjunior kamer venrayondernemers vakdagen
gemeente tilburg

websites
apps
seo
social media