Feitjes, cases en trends wat betreft mobile

10-10-2012


Wist je dat.... Ruim de helft van de tv-kijkers gelijktijdig een tablet gebruikt? Dat we gemiddeld 4,5 uur per week spenderen aan shoppen via een tablet? Dat 63% van de Britten een app verwijdert na het 1e gebruik? Dat gebruikers in 2010 nog stopten met het gebruik van social media als de voetbalwedstrijd op TV begint, maar nu juist starten?


Met appealing proberen wij al een geruime tijd mensen bewust te maken van het feit dat het web steeds mobieler wordt. Apps, het tweede scherm, social media, allemaal termen die onstaan of exponentieel gegroeid zijn door de komst van mobiele apparaten.

Waar veel bedrijven stil staan, denken wij vooruit. Een online strategie is tegenwoordig niet alleen maar een website, maar zo veel meer. Jouw doelgroep zoekt je via meerdere kanalen en verwacht ook dat je daar ook bereikbaar bent.

Wil je een keer weten wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Of zoek je een partner om een concept verder uit te werken? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Voor meer informatie: http://www.frankwatching.com/archive/2012/10/10/mobile-inspiration-stats-cases-en-praktische-tips/


websites
apps
seo
social media