Websites geschikt voor ieder platform

Of uw website deze nu via een iPad, de iPhone of gewoon via de PC bekeken wordt, de website hoort hier in zijn design rekening mee gehouden te hebben en juist functioneren.

appealing heeft zich gespecialiseerd in 'responsive' webdesign, verklein bijvoorbeeld onze site maar eens en bekijk hoe het er op een gsm uit ziet. 

Omdat mensen steeds meer via hun mobiel doen, wordt een repsonsive design steeds belangrijker, appealing verzorgd dit graag voor u.

Bekijk hier hoe uw website eruitziet op verschillende platformen.


Apps voor optimaal gebruik van je mobiel

Bent u op zoek naar een onderscheidende manier om uw doelgroep van informatie te voorzien? Wilt u uw klanten bereiken via meerdere platformen? Of veelvoorkomende bedrijfsprocessen (documenten invullen, mensen inplannen) automatiseren? Dan is een app uitermate geschikt!

Onze apps worden in één keer ontwikkeld voor meerdere platformen. Dit bespaart niet alleen kosten, maar zorgt voor een universele indruk op alle beschikbare platformen.


Google optimalisatie voor meer bezoekers

In de SEO-wereld spreekt men van verschillende stappen die belangrijk zijn bij het optimaliseren van uw website.

appealing zorgt voor een SEO geoptimaliseerde site in 3 stappen:

1) Keyword Targeting :Een belangrijk onderdeel van SEO is het gebruiken van de juiste keywords voor uw webpagina's.

2) On Page Optimization: Zoekmachines als Google stellen bepaalde eisen aan de technische opbouw van een website. Wat deze eisen precies zijn geeft Google niet prijs, maar na jarenlang experimenteren met de verschillende opties zijn wij ervan overtuigd dat wij zeker in de juiste richting zitten!

3) Off Page Optimization: Als de juiste keywords zijn gekozen en de pagina technisch goed in elkaar zit, kan het zo zijn dat uw website nog niet goed scoort bij zoekmachines. Het is namelijk ook nodig om kwalitatieve "backlinks" (links naar uw website) te krijgen.


Social media campagnes specifiek voor de doelgroep

Al enige tijd bent u met Social Media bezig. U leest erover, praat erover met vakgenoten en bent zelf al een aantal media aan het uitproberen.

Bij het uitproberen verscheen waarschijnlijk bij u de vraag: ben ik wel op de juiste manier bezig? En zo niet, wat is dan wel de juiste manier?

Voor een bedrijfspresentatie, een uitgebreid Social Media Marketingplan of een toelichting over hoe u het beste Social Media kan toepassen binnen uw bedrijfsstrategie, neem contact met ons op!


websites
apps
seo
social media